Site logo
Site logo

Binnenschilderwerk

Bij Schildersbedrijf Bonestroo kunt u voor al uw binnenschilderwerkzaamheden terecht. Of het nu gaat om het schilderen van kozijnen, deuren, trappen of het sausen van wanden en plafonds, wij zijn u graag van dienst.

Als professioneel schildersbedrijf dienen wij binnen te werken met watergedragen, oftewel oplosmiddel vrije, producten. Door onze kennis en vakkundigheid kunnen wij ook met deze producten een goed en strak eindresultaat behalen.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk wordt dagelijks blootgesteld aan klimatologische omstandigheden en heeft dan ook veel te lijden. Het is voor de bescherming van uw schilderwerk dan ook belangrijk dat dit goed bijgehouden wordt. Schildersbedrijf Bonestroo zorgt niet alleen voor een optimale bescherming van uw bezit, maar ook voor een fraai eindresultaat.

Wand- en Plafondafwerking

Naast het sausen met latex van uw wanden en plafonds in elke gewenste kleur biedt Schildersbedrijf Bonestroo ook diverse andere technieken aan op het gebied van wandafwerking. U kunt hierbij denken aan:

Glasvezelbehang: dit bijzondere materiaal is vele malen sterker dan gewoon behang en is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. De structuur van de glasvezel zorgt ervoor dat de beschadigingen op de muur onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. De basiskleur van het glasvezelbehang is neutraal, maar doordat het uitstekend is te bestrijken met latexverf, is het in iedere gewenste kleur te maken.

Behang: behang is er in allerlei soorten kleuren, motieven en structuren. Hierdoor kan behang een uit het oog springende muurafwerking geven. Het is belangrijk om uw behang te kiezen in de functie van de afmetingen en de bestemming van het vertrek. Behangpapier is zeer veelzijdig en biedt dan ook volop mogelijkheden.

Onderhoud

Wij adviseren u om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand serieus te nemen en u goed te laten informeren. Het onderhouden van uw bezit bevordert naast de levensduur ook het woon- of werkgenot. Daarnaast voorkomt u door tijdig en vakkundig onderhoud bovendien eventueel duurdere reparatiekosten.

Het onderhoud van uw bezit vergt een professionele aanpak, waarbij een goede en gedegen voorbewerking de absolute basis vormt voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Schildersbedrijf Bonestroo biedt u dit totale onderhoud. Uw bezit zal hierdoor niet alleen voor lange tijd beschermd zijn, maar tevens zijn waarde behouden en een mooie en frisse uitstraling hebben.

Kleuradvies

Het gebruik van kleur of een kleurcombinatie kan veel doen voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand of een ruimte binnenshuis. Bij Schildersbedrijf Bonestroo kunt u terecht voor een vakkundig kleuradvies, waarbij wij onze creativiteit graag de vrije loop laten. Ons kleuradvies zal niet alleen passen bij de gewenste uitstraling van uw bezit, maar tevens aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Meubel Restyling

Wilt u een bestaand meubelstuk nieuw leven inblazen? Ook daarvoor bent u bij Schildersbedrijf Bonestroo aan het juiste adres. Wij voorzien uw bestaande kast of stoel graag van een nieuw tintje wat past bij een eigentijds interieur. Uw meubelstuk zal weer een ware blikvanger worden!